Sushitotaal.nl, de webshop voor alle sushibenodigdheden

Restaurant Kyushu

Naam Kyushu
Adres Voorstraat 66
Postcode 3512 AU
Plaats Utrecht
Land Nederland
Website http://www.kyushu.nl

Contactgegevens

Telefoon 030-2343630
E-Mail -
Sushi Restaurant/Bar Kyushu

Mogelijkheden

All You can eat   Online bestellen

Afhalen

  Catering mogelijk
Zitgelegenheid   Workshops
Lopende band      
Bezorgen      

Nuttige informatie

Openingstijden  
Parkeren   Betaald parkeren
Soort gerechten   Sushi, Sashimi, Warme gerechten
Overige informatie  

Recensie van Kyushu

Restaurant Kyushu in Utrecht is een sfeervol en goed sushi restaurant. Door de goede uitstraling en het heerlijke eten een echte aanrader. De bereikbaarheid is wat minder door de ligging in hartje Utrecht, maar dit mag zeker een bezoekje aan Kyushu niet in de weg staan. Overigens wel de gouden tip om te reserveren, het kan erg druk zijn.

Uitstraling

Kyushu in Utrecht is een klein en sfeervol sushi restaurant. Er zijn slechts een stuk of 9 plekken voor in totaal zo'n 30 mensen. Daarnaast is er aan de sushi bar ook nog ruimte voor zo'n 6 personen. Doordat het zo klein is heeft het een knusse en gezellige uitstraling. Dit is bijvoorbeeld een restaurant waarbij je wanneer je slechts met z'n 2en in het restaurant zit, het toch niet ongemakkelijk voelt. Overigens kloppen de foto's ten tijde van schrijven niet met hoe het er in Utrecht uitziet.

Eten

Het is eten is top! Dat kan met 1 woord omschreven worden. De sushi is extreem vers, de vis is een genot voor de mond, de nori is lekker knapperig en de teppanyaki gerechten zijn meer dan smakelijk. Vooral de temaki handrolls zijn echt heerlijk. De prijzen zijn standaard voor sushi, reken voor een maaltijd zo'n 25 euro tot 40 euro per persoon (afhankelijk van het soort eten).

Bediening

Doordat het geen groot restaurant is wordt je snel geholpen. De bediening bestaat uit Japanse dames en zijn vriendelijk, behulpzaam, klantvriendelijk en snel. Eigenlijk zoals bediening hoort te zijn.

Keuken

Het restaurant heeft meerdere kleine keukens. De open keuken aan de voorzijde wordt gebruikt voor het bereiden van de verse sushi. Hier kun je dus de koks bezig zien en dit ziet er leuk uit. Doordat het niet zo groot is oogt deze keuken wat rommelig en vol. De andere keuken achter is deels open (koffie gedeelte) en deels dicht (bereiding vlees).

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid in Utrecht centrum laat helaas vaak te wensen over. Wel zijn er op 5 minuten loop afstand betaalde parkeerplekken (Utrecht Oost) die niet goedkoop zijn. Goedkoper parkeren kan aan de West zijde in de parkeergarages aan de Vreeburg of in Paardenveld. Deze garages zijn echter wel zo'n 10 minuten lopen van het restaurant.